Loading...

10 hihetetlen gaming rekord, Guinness rekordok #3

loading player ...
10 videójáték Guinness rekord, amit el se fogtok hinni. Van itt World of Warcraft, Minecraft, Mario Kart, Dark Souls, minden ami kell.
Nézzük gamerek, melyik rekordot fogjátok megdönteni?

0:45: A leghosszabb World of Warcraft maraton

Aki szereti a World of Warcraftot az tuti beleölt már pár órát, de mi van, ha azt mondom, hogy egyben próbáljatok meg napokat játszani?

1:40 A legfiatalabb profi gamer

A videojátékokat nem lehet elég hamar megszeretni, de az, hogy valakiből profi gamer váljon már gyerekkorában?

2:22: A legidősebb videojáték rekorder

És persze a gaming nem az a hobbi, amire a legtöbben csak úgy ráunnak. A legidősebb videojáték rekorder is nyomja még mindig, pedig nem mai csirke.

3:21 A legtöbb eszközzel kijátszott Dark Souls

A Dark Soulsban vagy profi vagy, vagy semmi. A gaming világ egyik legnehezebb játéka viszont így se nyújt mindenkinek elég kihívást.

4:45 A leghosszabb Mario Kart maraton

Vissza a maratonokhoz, mert napokig egy helyben ülni és gombokat nyomkodni jó móka. Pláne, hogy ha a Mario Karttal játszunk.

5:10 A legnagyobb videojáték gyűjtemény

Hiába van tele a Steam könyvtáratok minden hülyeséggel, ami épp ingyenes vagy akciós volt, azért van, amivel nem vehetitek fel a versenyt. A legnagyobb videojáték gyűjteményt ugyanis valószínűleg meg se közelítitek.

5:59 A legtöbb példányban eladott videojáték

Mit tippeltek, mi lehet az a játék, amit mindenki akar? Annyit megsúgok, hogy olyan címeket előzött be, mint a GTA, a Pokemon, a Skyrim, vagy épp a Minecraft.

Tízes lista Facebook: https://www.facebook.com/tizeslista/

Intro és háttér zene: Bensound Funky element

Outro zene: Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...)
Channel: Tízes lista
Loading...

Video Related

Loading...