Loading...

10 hihetetlen gaming rekord, Guinness rekordok #3

loading player ...
Ha szeretnél streameket nézni: https://www.twitch.tv/mark_tl_gaming

10 videójáték Guinness rekord, amit el se fogtok hinni. Van itt World of Warcraft, Minecraft, Mario Kart, Dark Souls, minden ami kell.
Nézzük gamerek, melyik rekordot fogjátok megdönteni?

0:45: A leghosszabb World of Warcraft maraton

Aki szereti a World of Warcraftot az tuti beleölt már pár órát, de mi van, ha azt mondom, hogy egyben próbáljatok meg napokat játszani?

1:40 A legfiatalabb profi gamer

A videojátékokat nem lehet elég hamar megszeretni, de az, hogy valakiből profi gamer váljon már gyerekkorában?

2:22: A legidősebb videojáték rekorder

És persze a gaming nem az a hobbi, amire a legtöbben csak úgy ráunnak. A legidősebb videojáték rekorder is nyomja még mindig, pedig nem mai csirke.

3:21 A legtöbb eszközzel kijátszott Dark Souls

A Dark Soulsban vagy profi vagy, vagy semmi. A gaming világ egyik legnehezebb játéka viszont így se nyújt mindenkinek elég kihívást.

4:45 A leghosszabb Mario Kart maraton

Vissza a maratonokhoz, mert napokig egy helyben ülni és gombokat nyomkodni jó móka. Pláne, hogy ha a Mario Karttal játszunk.

5:10 A legnagyobb videojáték gyűjtemény

Hiába van tele a Steam könyvtáratok minden hülyeséggel, ami épp ingyenes vagy akciós volt, azért van, amivel nem vehetitek fel a versenyt. A legnagyobb videojáték gyűjteményt ugyanis valószínűleg meg se közelítitek.

5:59 A legtöbb példányban eladott videojáték

Mit tippeltek, mi lehet az a játék, amit mindenki akar? Annyit megsúgok, hogy olyan címeket előzött be, mint a GTA, a Pokemon, a Skyrim, vagy épp a Minecraft.

Tízes lista Facebook: https://www.facebook.com/tizeslista/

Intro és háttér zene: Bensound Funky element

Outro zene: Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...)
Channel: Tízes lista
Loading...

Video Related

Loading...